Forkæl dine gæster med vores lækre og omhyggeligt sammensatte menuer, der sikrer en uforglemmelig oplevelse for enhver anledning.
Vælg en buffet, vi har en til hver en anledning.
En smagsfuld samsætning af de bedste elementer fra en klassisk café brunch med et touch fra kokken.
Et varierende udvalg af både kolde og lune retter til frokostbufféen
Vælg en menu som passer til dit selskab.
Klassisk tapas som man kender det, godt og nemt til foredrag eller som en let forret
Delevenlig mad med flere anretninger på bordet, og en dessert som bliver tallerken anrettet. En lækker 3 retters menu.
Café-klassikere med kærlighed. Høj kvalitet, personlig service og en atmosfære hvor du føler dig hjemme.
Copyright © The Grand Café 2025
Hjemmesiden er tilberedt af OPAD
Lune retter
Røræg med purløg & tomat
Stegt bacon & stegte pølser
Amerikanske pandekager med sirup
Leverpostej med stegte svampe
Kolde retter
3 slags ost pyntet med druer & peberfrugt
Ålerøget skinke & parmaskinke med parmesan ost & oliven
Laksetatar på røget laks med urter & urtemayo
Tomatsalat med salat ost, rødløg & grøn olie
Græsk yoghurt med honning, bær & müsli
Frugtfad med ananas, melon & druer/bær
2 slags marmelade
Smør & hasselnøddecreme
Rugbrød, maltbrød & lyst brød
Kaffe, te & juice
219 pr. person
(Minimum 30 personer)
Brunchbuffet inklusiv. Husets chokolade kage med is, flødeskum, knas & bær
265 pr. person
(Minimum 30 personer)
Det lune
Sprød fiskefilet m. hjemmelavet remoulade & citron
Frikadeller m. agurkesalat
Grillet oksestriploin steaks
Ovnbagte kartofler vendt i oliven olie & timian
Lun bearnarise / rødvinssauce
Det kolde
Kogte æg m. rejer og caviart
Roastbeef m. ristede løg & peberrod
Laksetatar m. karse & urtecreme
Blandet salat m. tomat, agurk, feta & oliven
Vores cæsar salat
Serveres med kuvertbrød, rugbrød & smør
255 pr person
(minimum 20 personer)
Rosa stegt striploin
Barbecue marineret kyllingebryst
Bagte rodfrugter & pure
Kartofler bagt med oliven olie, urter & hvidløg
Blandet salat med tomat, agurk, salatost & oliven
Vores cæsar salat
Bearnaise sauce & rødvinssauce
265 pr. person
(Kan bestilles fra 20 personer)
Forretter
Laks & urtecreme
Røget laks med urtecreme, æble, sprødt & sylt
Eller
Oksetatar
Vores klassiske tatar fra menukortet toppet med jordskokkechips & trøffelmayo
Hovedretter
Grillet oksestriploin
Puré, kartofler, rodfrugter & bearnaise
Eller
Bagt kyllingebryst m. sprødt skind
Puré, kartofler, ratatouille & kyllingesauce
(Sides og sauce fjernes)
Desserter
Vores cheesecake (Dekonstrueret)
Lavet af sæsonens bær eller frugter
Eller
Chokolade kage med bær & is
345 pr person
(Kan bestilles fra 15 personer)
Hvis man er under 15 har vi vores klassiske sammensætning af en 3 retters som kan ses i vores menukort.
Klassisk tapas som man kender det
Serrano skinke, oliven, pesto, 3 slags ost, chorizo, nødder, ølpølser, laks, rejer, dips
(kan serveres på bordet eller på buffet efter ønske)
150 per person
(Minimum 20 personer)
Forret (det kolde)
Rejecocktail
Koldtvandsrejer, skalddyrsdressing, mango, tomat, agurk & urt.
Tun mousse
Lækker cremet tun, vendt sammen med hakkede rødløg, peberfrugt, purløg, toppet med urt.
Laksetatar
Hakket koldrøget laks, rødløg, purløg, creme, sprødt & urt.
Hovedret (det lune)
Steak af kalv, stegt i brunet smør med rødvinsglace
Sprødstegt kærnemælks paneret chicken tender med hjemmelavet chilimayo
Stegte årstidens grøntsager
Bruschetta med tomatsalat & rød pesto
Blandet salat efter sæson
Små kartofler bagt med timian, hvidløg & olivenolie
Dessert
Vælg imellem:
Små ostefade
med 4 slags ost, sprødt, druer, oliven & marmelade
Chokolade kage
med bær & is
349 per person
(Minimum 30 personer)